Dåligt humör går över!!!

Jag har varit på ett sånt sjukt dåligt humör i två dagar. Jag vet inte när jag var på så kasst humör senast. Det är sååå jobbigt och tar mkt energi (negativ sådan)...

Men idag vaknade jag av att tv:n stod på, någon stod i köket & grejade (det visade sig vara maken), eld i kaminen... Så det kunde ju bara bli en bra dag!!! Det kan ju vara så att han har känt vibbarna (hahaha)?!

Nu måste jag nog kolla in packningen inför helgen. Vi ska ju till Malmö hela helgen!!!! Jag vet inte sist vi var iväg över en helg, så det känns välbehövligt! Får nog gå & kolla så jag har ngt vettigt som är rent. Helgerna ägnas ju till stor del åt TVÄTT... Som syster Sara säger "Gör du inget annat än & tvättar eller viker tvätt?!"...



Mitt bästa tips när det gäller tvätt är & hänga allt som går och är nytvättat på galgar!
Vips bara & hänga in i garderober;)

(Multimediabyrån)


70-talsfest!!




Jag & The King poserar inför festen i går kväll!!


Vi hade fantastiskt kul!!


FREDAG!!

Idag kändes det som det var dags & fixa mina kläder till 70-tals festen imorgon... Så nu ikväll va allt fixat, så skönt!!

Malva & Tuva var & klippte sig idag. Tuva var den som fastnade på bild! Med plattat hår & färg i. Gissa om hon va lycklig!!


Hösten leder oss snart till JULEN!!

Jag vet att en del fullkomligt hatar allt vad julen innebär och tycker att man ska springa och trängas med alla andra i sista minuten, för & hitta julklappar. Och ännu mer uppretade blir dom för att det inte finns parkeringar, att det är långa köer i varenda affär, inga platser när man ska gå & fika osv osv.

Om ni tänker motsatsen till det så är det nog jag! Gillar & handla i god tid, när jag hittar ngt som passar. Kör gärna en vända till Ullared, handlar kul saker när det är erbjudande osv osv. Vi kommer & ha julen här i år också. Det gillar jag... Alla tar med ngt ätbart, sen kommer tomten framåt kvällen. Barnsligt förtjust i julen;)

Tradition varje år är vårt pepparkaksbak!! Vi inleder med glögg och julsånger. Det håller på i EVIGHETER...hahaha... Mamma åker alltid på & göra mormors pepparkaksdeg. Nu är vi flera allergiker i familjen, så det blir mjölkfri och glutenfri deg. Mitt i allt detta brukar vi äta middag också... Nu är datum bestämt för årets pepparkaksbak!!

Men bara för att jag gillar julen, så är det inte så att jag älskar snön... Här är dock några bilder från i vintras...






Vad var det som hände?!

Ja, nu är det mörkt när man stiger upp och mörkt när man kommer hem. Jag har helt missat det här med att det plötsligt är höst. Va fan hände?! De var ju precis sommar, grillkvällar, husvagnssemester, vattning av blommor var eviga kväll...

BILDER för er som orkar!!!



Malva poserar vid sommarblommorna!!



Tjejerna hellyckliga att vi lyckats fixa till en midsommarstång!



Macke på midsommarafton...



Tuva hade en fotosession... Just dom här blev suddiga, men tyckte dom va så härliga med solen...



Japp, nu blir det väl till och ta lite höstbilder fram över...


Ingen dans:(



Idag blev det ingen afrikansk dans, så jag gick ut en sväng i stället. Invigning av min nya fina mössa från Me&I!! Schnyggot själv!

MEN, Men jag börjar få riktigt ont i benhinnorna. Inte alls kul... Kanske jag ska åka till Löplabbet och be dom prova ut ett par skor till mig? Det kanske kan göra det hela lite bättre?

Tjingeling!


Mackes 40-årsfest!

Jag har ju inte hunnit lägga in nga bilder från Mackes 40-årsfest! Här kommer en bildkavalkad!!!

Födelsedagsbarnet!!

Födelsedagsbarnet!!!!



Blixten & Mange!



Sara i farten som vanligt!






Japp, tjejerna kan partaja dom med!



Undrar vilken Anders "pussar"???



Anna är LYCKLIG över vinsten i alla tävlingarna!!


FREDAGSMYS!!!

Idag hann jag ner på stan efter jobbet. Malva fick träningskläder & skor till gympan, liten present till kusin Elice, bytte kläder som jag köpt, köpte ett par skor till mig (får se om jag behåller dom...), köpte schnygg 70-tals dress till Macke (ska på fest nästa helg)...

Det blev hemgjord pizza & vin. Så härligt med fredag. Sen blev det så klart lite kurragömma... Japp, barnen är helt galna i det! Ni skulle se oss!!! Hahaha...

Nu kollar vi Idol, för & hänga med lite. Har knappt hört några innan. Tycker egentligen att själva uttagningen är kuligast. Nu blir det så seriöst.

Kram!!

TV=osocial?!

Jag har ingen koll på vad som går på tv nu för tiden. Innan följde jag Idol, Svenska Hollywoodfruar, Let´s Dance mm helt slaviskt. Nu vet jag absolut ingenting. Är iväg & gör annat på kvällarna istället. Det har känts så skönt & inte bara häcka framför tv:n.

MEN, gud va osocial man blir. På fikan på jobbet kan man inte diskutera vad Morgan & Ola-Conny haft för sig eller vem som är bäst i Idol. En kompis skulle på Zumba. Jag var som ett frågetecken... Va fan e Zumba?! Har du inte sett reklamen? Nej, jag ser ju inte precis på tv....hahaha...

Så jag får väl göra en snabb up-date mellan varven. Kollar på datorn istället;-)

Tjingeling & trevlig helg på er!!!


Multimediabyrån


Åhhh så kul...

...att det är fotboll på tv:n. Verkligen jippie...

Så kul så jag sitter framför datorn;)

Turbulent på jobbet. Praoelever varvat med lite slagsmål på bibblan & så avrundades dagen med möte. Kände mig helt slut när jag kom hem. Men jag bet ihop & åkte på gympa. Jag, mamma & Jana höll på & dö av skratt, vi fick en troschock utan dess like!!! Hahahaha... Det kändes som en bra avrundning på den här dagen.. Skrattet alltså:)

Gå in & titta på min syster Saras blogg! Hon har lagt så mysiga bilder på mina underbara töser!!!

http://fabulousprincess.blogg.se/index.html

Kram & godnatt (min man eldar i kaminen, som en galning! Svetten lackar...)


Härliga helg!!

Ja, ofta så undrar jag varför ingen kunde införa ledig måndag oxå? Helgen går sååå snabbt. Jag tänker alltid på söndag kväll att det är så mycket mer jag skulle vilja göra. Men, men det är bara & bita ihop...

Idag bakade jag och Malva pizzabullar! Vi har aldrig provat & göra det innan. En i stort sett vanlig bulldeg, bara lite mer salt & mindre margarin. Kavla ut & fylla med vad man vill! Vi tog olja, ketchup och klippt bacon på en och köttfärssås på en. Jäs igen och pensla med ägg, strö på pizzakrydda och toppa med ost. Det blev en succé!!

Sen åkte jag in till Sara & hon körde iväg till någon skog (fråga mig inte var!) och vi sökte med ljus & lykta efter ätlig svamp. Vi hittade lite trattisar. Riktigt mysigt, men gud vad jag irrade runt. Noll koll på var bilen & vägen var... Jag hade nog aldrig hittat hem själv...hahaha...

Sen kaffe & lite mat och mycket prat! Hjälpte till & bära ner de sista lådorna till Saras källare. Så det blev riktigt fint!! Nu har jag röjt bland tvätten, disken. Så nu sitter jag i soffan!! Blir inte mer gjort idag!

Tjingeling!!


RSS 2.0