P.S...

...tro det eller ej, men jag har köpt ett par sommarskor till!!! Får dom troligen på måndag...hahahaha...

KRAMAR


ÄNTLIGEN!!!!

Jag har inte kommit in på bloggen på en vecka nu! Hopplöst, men datorn bara "tuggar"...

Under veckan som har gått har vi haft mycket och göra... tagit Hepatit A (eftersom vi ska ut & resa), klippt barnen, varit på scrapp, Macke har varit & skottat snö, åkte pulka i helgen (fick naturligtvis ont i ryggen) osv osv osv... Vi har bara avlöst varandra. Så idag skippade jag pumpen. Det kändes som det var nog!

På jobbet har jag haft praoelever varje dag. Det har varit ganska oroligt på skolan, tycker jag. Hög ljudnivå...så man är helt slut i skallen när man sätter sig i bilen och ska köra hem. Men jag måste säga att spikmattan gör susen, för jag är någorlunda pigg på morgonen;)

Jag har inte pratat med någon känns det som. Får nog ta en dag och ringa folk och se vad dom gör. Men det är klart, efter vi kommer hem från resan så ska jag ju ha lite kalas... Då kan jag kanske få reda på lite om vad alla gör!!!

Nej, nu e de spikmattedags!! Tjingbaling!


Italiensk fisksoppa!!!

Idag stod det Italiensk fisksoppa på menyn. Jag tyckte inte alls att det verkade gott, men där blev jag glatt överraskad! Den var supergod och vi kommer absolut & göra den igen! Här kommer receptet:

1 gul lök finhackad
4 vitlöksklyftor hackade
2 selleristjälkar hackade
2 morötter hackade
1 burk finkrossade tomater
1 msk hackad färsk timjan
1 lagerblad
2,5 dl fiskbuljong
saft och rivet skal av en apelsin
250 g koljafilé i bitar
250 g skaldjur
salt och svartpeppar

Fräs grönsakerna mjuka. Tillsätt tomat, timjan, lagerblad, buljong, apelsinskal, samt den pressade. Koka upp och låt puttra i 20 min. utan lock. Lägg i koljan o koka i 3 min. Tillsätt skaldjur och puttra i ytterligare 2 min. Salta och peppra och garnera ev. med hackad chilifrukt & persilja.
SMAKLIG MÅLTID!!!!


Så var det dags för mer snö...Så här såg det ut tidigare ikväll...mer snö. Usch vad trött jag är på snön. VILL INTE ATT DET SKA KOMMA MER NU!!!

Jag undrar när jag ska kunna trippa fram i dom här underbara skorna:)
Idag fick jag köra hem en halvtimme tidigare för Malva fick feber och hon kräktes när jag kom och hämtade henne... Så hon har bara legat & sovit sen vi kom hem. Hon är helt slut...


Hej svejs!


RSS 2.0