HÄXORNA HAR INVADERAT...

...vårt hus!! Imorse var det två små söta häxor som åkte till dagis!Imorgon är det dags för Malvas & Tuvas Halloweenfest! Den har Mallan planerat. Hon har bestämt vilka som ska komma, gjort inbjudningar, menyn osv. Undrar vem hon har sitt planerande efter...hrm...

Tjing, nu ska jag läsa vidare! Har läsdag idag. Har bokprat efter lovet och behöver lite nya böcker och inspireras av!


Betty-dags...

Igår fick jag lov & gå till Betty & hennes assistent (Malva & Tuva leker frisör ibland). Dom gjorde vid mitt hår, så fint, så fint! Sen tog jag fram smink som dom har fått av Emma (vem annars?!). Tuva var i sitt esse... Här ser ni resultatet...OBS kolla min fina header!! TACK Sara som fixar & trixar!!

Nu är det dags & vaccinera Mallan!
Tjipp Tjopp!!


FALKENBERG!!

För några helger sen åkte vi ett tjejgäng till Falkenberg. Där bodde vi på Ugglarps Camping. Vi åt goda middagar, babblade, frossade i godis, vinade och åkte till Ullared!! Jag undrar om man kan ha det bättre?! Det måste nog vara den ultimata helgen för en av det kvinnliga könet...hihi...

Jag hann inte ta så många bilder mellan allt snackande...men här är några. Jessica, jag väntar på den underbara morgon bilden på mig:) hrm...Ingela hade dukat fint & hade maten i ugnen tills vi kom upp på fredagen (hon slog för övrigt Ullaredsrekord 3 dagar i rad på Ullared...)Här är gänget samlat!

Tjingeling!


Fortsättning på lördagens aktiviteter...

Jag tog ju lite foton när Sara & Emma var här i lördags. Sara & Emma passade på att leka "Betty" (dvs frisör) med Malva & Tuva... Så underbart skönt & bli friserad... Kolla in Tuvas tunga (hon är sååå exalterad över vattensprutan)!!Sen hjälpte alla till & fixa middag... Detta gänget står för sallad & "grönsakstårta" (Malvas grönsakstallrik).


UPPDATERING!! SVIMMA INTE...

Hahahaha...ja uppdateringen av bloggen går väl si sådär. Det har varit mycket nu ett tag. Jag jobbar ju heltid, kommer hem, äter, plockar, är med barnen...sen är man helt slut. Sen har jag varit iväg på allt möjligt på kvällstid också. Inte mycket tid & sitta framför datorn.

Nu är jag förkyld, vilket känns skittrist. Jag hatar & vara helt matt i kroppen, inte orka göra allt det man vill. Sen allt jäkla tjafs om svininfluensan kan ju knäcka en. Jag har nog läst allt som går & läsa om vaccinet. Nu har vi bestämt oss för att ta sprutan. Punkt slut!

Idag har vi haft en bra dag, fastän jag inte var på topp. Barnen & jag steg upp kl 06.00... Vi kollade på Macka Packa (va annars...) och Tweenies. Sen var det dags för frulle. Och vi hade absolut ingenting hemma. Handlandet av mat har legat på sparlåga...hrm... Men vi fick ihop det ändå. Sen har Macke och barnen varit ute i trädgården och jag har börjat beta av det enorma tvättberget Arne. Dammsugade och plockade, bytte sängkläder i barnens sängar osv. När Tuva sov körde Macke & Mallan till Karlshamn. Där fick hon en helt ny stass! Klänning, bolero, väska, skor & diadem!! Går det så går det... Sen var det storhandling!

Ni ser ju vad fin hon är!! Bilden är lånad från Saras blogg: http://fabulousprincess.blogg.se/

Sen kom Sara & Emma plus Migan så klart. Alltid lika trevligt. Dom hann med & måla, fika, leka Betty (dvs frisör), rita, äta middag, glass till efterrätt och så babbla lite förstås!!

Ha det så bra!


RSS 2.0