SPORTACUS & STEPHANIE!!

Malva fick kläder till & klä ut sig till Sportacus & Stephanie i Lazy Town. Tuva har lagt beslag på dessa outfits! Hon älskar det och leker med det varje dag.Här är Tuva i full action. Hon är båda två samtidigt! Hon sjunger och dansar, går ner i "spagat", precis som Sportacus gör...


JULEN 2009!!

Jag har inte hunnit uppdatera vad som har hänt under julen. Vi har haft fullt upp. Julafton firade vi hemma hos oss med våra familjer, så det var fullt hus! God mat, FULLT med julklappar och en väldigt fin tomte! Jag tror att alla var nöjda och glada!


Här är en nyvaken Tuva och en förväntansfull Malva framför granen och alla klapparna!En något suddig bild på ALLA julklapparna!!!

Här är en bild på den underbara Ryssbergstomten, som faktiskt kom till oss i år! Malva studerar honom noga in i detalj...

TACK för alla julklapparna! Alla är sååå nöjda!


Julen är här:)

Nissarna hade varit här, så det blev paketöppning imorse. God frukost med korv & bacon (Malvas favoriter). Barnen och Macke har varit ute och byggt en gigantisk snögubbe!!! Jag har fixat till mig & suttit i fotbad med en kopp kaffe... Det e lyx de!
GOD JUL!!


GOD JUL!!!!

Idag har vi haft en underbar dag så här långt! Huset är städat, vi har hälsat på svärmor, åkt pulka, byggt snögubbe! Barnen har rullat sig i snön...dom tycker det är fantastiskt kul! Nu står skinkan och kokar på spisen och vi ska lägga in julklapparna under granen när Tuva har vaknat. Ikväll blir det uppesittarkväll med Bingolotto! Jag har inte spelat Bingolotto på många år...så jag hoppas på tur;) Vad gör ni så här dagen innan tomten kommer???
GOD JUL PÅ ER!!!


SNÖ, SNÖ & ÅTER SNÖ!

Ja, som det har snöat denna helg! Just nu är det helt underbart ute. 10 grader kallt, vindstilla och fullt med snö! Vi har varit & åkt pulka både lördag och söndag. Riktigt kul!

Igår klädde vi granen, drack glögg, åt pepparkakor & lussebullar. Barnen tyckte det var fantastiskt mysigt.


Här är det koncentration som råder...Och så här fin blev granen!Malva satte glitter på julabockens huvud!

God Jul på er!


JULGRAN!!

Nu är Macke & barnen och hämtar julgran. Det ska bli riktigt mysigt när den är klädd & klar. Ska se om vi har lite glögg med...

Jag har dammsugat & plockat i ordning. Har ett enormt tvättberg, som kom från ingenstans. Så tvättmaskinen går på högvarv! Här kommer en julbild från förra året! Se så liten Tuva luva var där!


Hej svejs!

Äntligen gick det & komma in på bloggen idag...ni som hänger med vet att vi har lite problem med vår gamla dator...Den vill inte riktigt som vi vill.

Vi har varit sjuka & åter sjuka om vartannat i en månad nu. Malva var jättedålig för 2 veckor sen. Hon åt inget på en hel vecka...jag fick panik och åkte in till doktorn med henne. Hon var jätteröd i halsen och körtlarna var svullna. Därför hon inte åt stackarn. Sen hostade hon, kräkte slem...ja, usch det var hemskt. Nu är jag inne på min andra förkylning. Inget vidare, men börjar känna mig lite piggare;)

Så som ni förstår har vi inte gjort speciellt mycket på sistone. Det har inte varit mycket julstämning. Men i helgen ska vi fixa gran, försöka hinna med lite julgodis, slå in dom sista julklapparna. Vi har gjort några tappra försök till att förbereda för julen mellan sjukomgångarna!Här är vi i full gång med pepparkaksbaket! Det är alltid en form av härligt kaos när vi bakar pepparkakor! Här är Tuva lejon mitt i allt...

 

Som ni ser ger Sara järnet. Emma låg på soffan och tog igen sig...gjorde några inhopp och petade lite på degen...Samma procedur varje år!Detta är från Luciatåget på dagis! Tuva ville inte alls vara Lucia "Jag pepparkaka, Tuva pepparkaka" som hon säger. Så det fick det bli!

Ha det så bra!
Tjing!!


Shopping i Karlshamn...

Idag åkte hela familjen Nilsson in till Karlshamn. Jag och Malva gick och hämtade lite julklappar och så fick hon en klänning... Underbart fin...så nu hoppas jag att den ska bli använd riktigt mycket;) Hon har ju sin egen prinsess stil denna lilla tjej. Så det var kul att hon ville ha ngt som var modernt!!Snart ska barnen på julfest till Sara, Emma & Amigo. Malva packade sin väska kl 7 imorse... Kusinerna Elice & Liam ska också dit. Det blir övernattning, julpyssel mm. "Tuva fest Saja & Emma, Tuva nana dä" japp så sa Tuva imorse!!

Tjing!


Nya papper till scrapbooking!!

Det finns en affär i Bromölla som har allt möjligt kul till scrapbooking. Just nu har dom 30 % på alla julpapper och tillbehör! Där var det svårt & välja. Så mycket fina papper!! Jag och kompisen Sofie har blivit trogna scrappare! Så nu har jag lite nytt till nästa måndag!Som ni förstår blev det inte bara julpapper. Jag gick lös i fyndlådan med...hihi

Tjingeling!!


Svårt &komma in...

...på bloggen. Jag har inte kommit in på flera dagar. Datorn bara krånglar...bläää! Det är kanske dags för en ny. Vi får väl fundera på det & kolla i mellandagarna.

Helgen var jättebra! Sara hade ordnat en överraskningsfest för Emma, för hon har fyllt år. Jag körde in och drack alkoholfria öl för & komma i stämning! Det var jättekul & komma iväg lite & bara sitta & babbla. Sen fick Tina dansa till Lilli & Sussie med mig...hahaha... Jag lånar lite bilder från Saras blogg:
http://fabulousprincess.blogg.se/Vid 21.30 var ljudnivån HÖG och jag funderade på & köra hem. Men jag kom ju inte iväg förrän kl 23.00... Tack för en trevlig kväll!!

I söndags var vi på julmarknad i Sölvesborg och på julskyltning. Fikade och hade allmänt mysigt:)


RSS 2.0