PAUS!!!

Just nu vill inte inspirationen för bloggen infinna sig, så det blir lite paus!! Hoppas ni klarar er ett litet tag...

Tjingeling!


TUVA 2 ÅR!!!

Igår fyllde vår lilla Tuva 2 år!! Det är inte klokt vad tiden går... Dagen började med paketöppning! Av oss fick hon ett skrivbord, stol, block, pennor och allt annat som hör till. Sen prinsess skor & ett förkläde till hon ska baka.

På kvällen blev det kalas! Tuva tyckte det var toppen med alla paketer. Hon fick bla kläder, drickaflaska, instrument, cykel, lera, hund som kan gå & skälla, bakgrejor, pennor, stämplar, målarbok, macka packa (från Drömmarnas trädgård), & filmen med...Så här fina kläder fick Tuva av farmor & farfar!Mamma & Emma poserar!Denna underbart söta tårta med Tingeling på hade Emma bakat!! Nu lär det nog bli till varje barnkalas...Inte bra & visa att man kan sånt här Emma...hihi...

Tack & Hej!

Grillfest:)

Härom dagen var vi hos Leif & Vicki. Dom bjöd på grillbuffé. Så gott, så gott!! Tanken var att vi skulle gå ner till jazzfestivalen, men dit kom vi aldrig...Här är Jana, Martin, Tise, Vicki, Macke & ryggen på Leif...Den fina lekstugan var alla barnen tokiga i!!!Malva serverar kaffe.......och här leker hon rockstjärna!Senare på kvällen fick barnen för sig att dom skulle minsann åka till Göteborg på semester och bada. Då drog de ut alla saker som fanns i och runt lekstugan i båten! Gud, som det såg ut!!

Tack för en trevlig kväll!!

Hej svejs!

Poolparty!!

Innan vi åkte till Göteborg var vi bjudna på pool- och grillparty hos Tony & Lina. Här kommer lite härliga bilder!!Om ni tycker att Tony ser konstig ut i ansiktet, så är det Elice som har sminkat honom...ja eller så skyllde han på henne...Här busar barnen i poolen!Tuva ville också testa & bada. Lina hjälper till...

Idag har vi varit vid Havsbadet hela dagen och ikväll är vi bjudna på grillfest:)

Tjingeling!

Semester i GÖTEBORG!!!

Jag har faktsikt tagt lite semester från bloggandet (som ni säkert har märkt)! Vi har haft fullt upp med aktiviteter hela dagarna, så jag har inte lagt någon tid på bloggandet. Men nu kommer färska uppdateringar!!

I söndags åkte vi till Göteborg. Vi bodde hos pappa, så barnen var överlyckliga!Här är Malva hos morfar, precis när vi kommit upp...Vi gick en sväng ner till hamnen en av kvällarna.....och kollade in alla båtarna. På måndagen gick vi nere i Nordstan och kollade lite i affärer.På tisdagen var vi på Liseberg. Här åker vi en liten båt i kaninlandet... Tuva var lyrisk.Här åker barnen sista karusellen för dan. Tuva förstod inte att man var tvungen att hoppa av karusellerna. Hon ville åka, åka, åka mer & mer!!När vi skulle åka hem för dagen, så träffade vi på Lisebergskaninerna. Malva & Tuva ville inte gå därifrån.Tuva ger slängkyssar i massor till kaninerna. Malva var väldigt fundersam och tittade länge och väl på kaninerna, sen sa hon "Mamma, det är riktiga kaniner!"På onsdagen åkte vi till lek & buslandet. Gissa om det var populärt!! Där fanns det bollhav, rutschbanor, klätterställningar, skridskobana, bowlingbana mm.Malva leker dinosaurie!!

I torsdags åkte vi hem, men vi kunde stannat längre! Skönt & komma iväg lite...

Ha det gott!!

Kramar Majsan

RSS 2.0