En solig mors dag!!!

Idag åkte jag och barnen in till slottsudden i Sölvesborg på fm. Vi skulle fira mamma där. Malva tyckte det var sååå spännande! Det var full rulle precis som vanligt! Barnen höll låda, vi matade änderna, vi grillade korv, mamma hade gjort god sallad och bjöd på kladdkaka! Toppen!! Men jag glömde kameran...

Sen körde vi hem och Sara, Emma & Migan följde med. Vi tog på oss bikini (permiär...) & pressade i solen på baksidan. Vi fixade lite mat på em, barnen lekte & Sara drog igång projektet att dra fram poolen till barnen. Men det gick som smort!! Malva tyckte det var toppen! Innan hon somnade sa hon: Mamma vilken toppendag!

Jag blev också uppvaktad på Mors dag. Jag fick en blomma och Måns Z nya CD. Macke köper alltid en CD på Mors dag...





Alla njöt av solen idag...till och med Migan!



Här har Malva byggt & grejat!!

CIRKUS!!!!

I onsdags var det dags för Cirkus Trollungen att ha föreställning i Norje Skola! Det bjöds på popcorn & dricka, clown, ballerinor mm mm. Underhållning på hög nivå!

TACK
för en härlig föreställning alla trollungar & fröknar (som också får vara med på några bilder...hoppas ni inte är blyga):)



Jag var bara tvungen att lägga ut denna härliga bild!!



Tuva är med och leker fjäril...koncentration...



Ser ni vad Tuva är för djur? En söt liten elefant...



...och detta är en liten noshörning, som trollades fram av Filip och Nils!





Clownen var naturligtvis på plats!



Många ballerinor på rad..



Tjingeling!

Konstigt att det bara är fredag & måndag...

...på en hel vecka. Ja, det känns så när man jobbar. Man hinner inte till jobbet förrän det är helg igen:)

Idag har det gått ganska bra & jobba. Jag är rejält förkyld, men det har gått. Nu ikväll har jag gått en sväng...helt slut efter en tur i Boket. Det är bara tre veckor kvar av terminen. Sen jobbar jag två veckor till sen är det SEMESTER!!!

Den 19 juni, i år på midsommarafton har jag & Macke 5-årig bröllopsdag. Jag tänkte börja vårt firande lite smått med bilder från möhippan!! Titta & njut...hahaha...



Här har jag precis fått på mig min första utstyrsel... Men med lite dricka i glaset går ju nästan vad som helst... Vi är på tåget in till Kristianstad.


Till allas förvåning tog jag uppdragen på väldigt stort allvar! Här läser jag en bebissaga för något för stora barn...


Japp, det är faktiskt jag uppe & boxas...mot Malin om jag inte minns helt fel. Vi var helt slut båda två! På Nöjes...något i Kristianstad. Hur kul som helst!!



Här har jag fått på mig utstyrsel nummer två!! Ja, jag är en ko!!



Här är hela det älskade gänget som gjorde min möhippa så underbart kul!! Det var precis vad Majsan gillade:)



Japp, jag kom ju i dispyt med Max (från tv-sporten på tv4)... En ko väcker uppmärksamhet vill jag lova...


Naturligtvis fick jag blanda drinkar i baren också...Lägg märket till tofsen mellan öronen...hrm...

Det är nog Ida jag får tacka för alla bilderna!! Har för mig att det var hon som var sååå flitig med kameran hela dagen.

Fortsättning följer....



Kramelikram!!



Holje marknad...

Idag var jag riktigt dålig när jag vaknade. Förkyld & hosta...bläää... Men jag ville verkligen med till Holje. Vi hade lovat barnen och dom hade sett fram emot det. Vi gick & kollade lite bland stånden och Malva & Elice åkte karuseller. Malva tyckte att "masken" var den bästa (berg-och-dalbanan). Hon är inte ett dugg rädd för & åka karuseller! Efter lite mat så körde vi hem.

Jag la mig kl 13 och sov till 16... Macke tog barnen själv på min kusins kalas. Det brukar alltid vara så trevligt där. Men jag kunde inte hålla ögonen öppna. Malva & Tuva hade trivts som bara den och kom hem med en varsin godispåse...

Så jag har haft en ganska trist dag, som ni förstår, men hoppas att morgondagen blir bättre. Nästa vecka har jag mycket både på jobbet och på kvällarna. Så jag hoppas jag piggnar till!

KRAM!!

Fredagsbestyr ...

Igår åkte jag in till mamma på kvällen. Hon skulle kolla in mina eventuellt nya brillor! Vi hade väl lite delade meningar om vad jag skulle välja... Men det ska bli skönt med nya brillor. Jag har haft mina i fem år nu... och så får jag solglasögon på köpet:) JAG SLIPPER MINA CLIP-ON!!! Förresten det var Sara som hjälpte mig & välja bågar:)

Sofie hade barnen på dagen, när jag var tvungen & jobba! STORT TACK!! Malva lääännggtade till Sofie, Elin & Nils...och hon hade haft det så kul!

Jag & mamma gick en runda också. Så kul & se ngt annat än bara Norje. Kul & komma till "storstan"! Mysigt med lite the efter & babbel.

Ha det så bra alla!

Heldag i solen!!!

Jag har blivit förkyld-igen...bläää. Jag tyckte allt kändes sååå trist, men så kom Sara, Emma & Amigo. Då blir man allt lite uppiggad! Dom är som en vitamininjektion:)

Dom städade sin bil och jag fick med lust, så efter dom var klara städade jag min (eller vår...) bil. BÅDE insidan OCH utsidan!! Så den blev så fin, så fin! Vi åt lite lunch, drack kaffe och bara var...underbart! Tack för en härlig dag:)



Amigo blev helt slut efter att han hade lekt med Sigge (grannhunden) och nosat en hel del på kaninen...



"Ta på mig då, ta på mig då" säger Malva så fort kameran åker fram...undrar vem hon har det efter...hihihi...



Sara pressar i solen!!



Malva hjälpte till & tvätta Saras och Emmas bil...till slut hade hon bara tröja och trosor på sig... Hon njöt av & få kladda med vatten...

Idoler på tåget!!

När mamma åkte hem från Stockholm i förra veckan, så satt Lili & Sussie bredvid henne!! Hon sms:ade mig och frågade m hon skulle fixa en autograf...visst tänkte jag det gör hon aldrig. Men tji fick jag!!!  Dom skrev i min bok som mamma hade lånat av mig och så fick jag ett signerat kort av dom...hihi...där står det "Till Maria från Lili & Sussie"! Hon hade sagt till dom att dom hade varit mina stora idoler (och att jag var 34 år nu...hrm...), men att jag skulle bli glad för en autograf. Dom var visst jättetrevliga:)

Tack till min söta mamma:)


Busiga barn & en hoppgalen moster!!!



Sara är ju sååå duktig på & fota, så jag måste ju lägga in lite av hennes bilder:)



Tuva spjuver!!



Sara ger järnet på studsmattan!! Hahaha...

17 maj:)

Våra kompisar Jana & Martin är i Norge! Jana har längtat sååå och idag är det 17 maj...jag kan tänka mig hur dom firar!! Helt galet säkert... Hoppas dom har kul!

Malva & Tuva sov hos farmor i natt, så jag & Macke fick sova till kl 9 idag!! Lyxigt värre!! Vi gick upp till Tony & LIna och hämtade bilen, sen for vi & hämtade barnen. Vi mötte upp Sara vid City Gross. Storhandling...

Sen kom Sara & mamma en runda, så det blev lite kaffe & skvaller...hihihi... Sandra (en gammal klasskompis) var hemma i Blekinge idag. Men jag orkade inte köra ngnstans. Min rygg är mkt bättre, men jag är sååå förbaskat trött.

Vi grillade lite nu ikväll! Marinerad innerfilé penslad med glaze, grillspett, foliépaket med färsk sparris & haricoverte, potatissallad gjord på färskpotatis, gräddfil, majonäs, fransk senap, salt, peppar och fetaost med smak av soltorkad tomat & basilika. Kan ju säga att det var gott!!

Höres!!

Ryggskott e inget kul...

Jag fick ryggskott i tisdags kväll. I onsdags var jag hos doktorn och det är ju inte så mkt man kan göra åt det hela. Fick tabletter, som skulle vara inflammationshämmande. Men jag har fortfarande ont...bläää. Men mitt i detta så försöker jag vara positiv. Jag intalar mig själv att det snart går över. Jag går en liten runda varje kväll (det känns bättre när jag är uppe & går) annars blir jag stel...hrm...låter som jag är 90 istället för 25...hihi...

Idag ska Macke gräva avlopp åt Tony & Lina, vid deras utbygge. Så vi kör upp till dom en sväng. Jag har svårt & ha Tuva själv, eftersom jag inte kan bära henne.

Solen skiner!! Man ska ta tillvara på det lilla i livet och glädjas åt det:)


Vi hörs! Chipp Chopp (som brorsan säger....)!!

Hopp, hopp, hopp!!

Tuva älskar & hoppa på studsmattan! Nu kryper hon in själv och stänger dragkedjan, sen ger hon järnet. Macke tog en härlig bild på henne häromdagen!!



Visst är hon för härlig!!

KRAM!

Tre kalas på en dag...puh...

Idag har det varit en riktig kalasdag...Vi började dagen med att köra barnen till dagis-kompisen Viktor som hade 4-årskalas. Jag & Macke drog vidare till kyrkan där det var dop för Jennie & Mattias lilla tjej Maja Havanna. Sen var det och hämta barnen...vidare hem till Jennie & Tise och där åt vi supergod middag och tårta.

Efter det åkte vi till lilla Liam, som fyller 1 år idag!!! Stora killen nu... Där lyckades vi klämma i oss ännu lite tårta och kaffe....

Så nu ikväll har jag plockat (det vanliga...hrm...) undan, gått en runda. Så nu är jag ganska trött!!!



Idag hade jag en helt ny outfit! Klänning från Esprit, ny vit kofta från Kappahl, spännen fått av Sara, skor från H&M (supersköna för 98:-!!) och smycken från Glitter. Så jag fick posera för Sara...haha...



Lilla Maja är ett riktigt charmtroll!! Här flörtar hon med Macke!







Macke & Linn var faddrar & Helén var gudmor!



Svägerskan Jennie, Majas mamma!!



Jag & Macke kör en "Sara & Emma-posering"...hihi...

KRAM
&
God Natt

HELSINGÖR!!!

I lördags bar det av till Helsingör! Det var jag, mamma, Sara & Emma som skulle på tur! Vi babblade, skrattade, shoppade, som ni säkert förstår hade vi jättetrevligt! Jag hittade faktiskt lite till mig själv för en gångs skull...annars blir det alltid något till barnen.

Sara hade naturligtvis kameran med sig, så här kommer lite bilder!



Här sitter jag på färjan och njuter av lite sallad....



Mamma & Emma poserar!!



Mamma petar tänderna medans jag sveper det sista av biran:)



Sara & jag glada efter alla våra inköp...

På vägen hem drog vi en repa inom Väla. Så klart hittade vi lite där oxå...

Tjingeling!!

Veckan som gått...

Det har varit mycket som ni trogna läsare säkert förstår... Jag har fullt upp på jobbet, hem & äta, bada barnen, fixa inför morgondagen osv. Sen har jag varit på styelsemöte på dagiset, varit hos en jobbarkompis på tupperwareparty (jo, ni läste rätt...jag var ute efter muggarna med lock & sugrör...till varma dagar på stranden). Så jag har helt enkelt inte varit hemma. Idag har jag faktiskt jobbat! Har börjat heltid from 1 maj.

Annars är ju en glad nyhet att min syster har fått jobb!! Det unnar jag henne verkligen efter allt jobbsökande:)

Det börjar närma sig sommarlov med stormsteg. Fem veckor tills barnen slutar. Sen ska jag jobba två veckor till. Och snart är det Rockis...det brukar ju räknas som startskottet att sommaren har börjat. Här är en härlig bild på mig, min bror Tony och kära mamma. Vi är finklädda inför skolavslutningen...



Det är underbart & titta i gamla fotoalbum! Här är ett annat foto, men av mig och bus-Emma!!! Visst e hon go med sina lockar och busiga uppsyn! Min lilla Tuva har precis likandant hår som Emma!!



Nej, nu ska jag ladda inför morgondagen... Jag, mamma, Sara & Emma ska till Helsingborg och strosa runt!! Det ska bli sååå kul!!

God Natt & Kramelikram




4-års kalas...

Idag var förväntningarna stora...det var nämligen dags för BARNKALAS!! Malva har längtat så. Så klockan elva invaderades baksidan av 13 lekglada barn! Malva hade bestämt menyn, vilken bestod av korv med bröd. Till efterrätt serverades glass med chokladsås och strössel. Hon blev såå glad över sina paketer och har lekt hela dagen med allt hon fick!! TACK till alla:)



Malva kalasfin i sin nya Me&I klänning hon fick på sin födelsedag:)



Här väntar alla på att få "fiska"...



och här sitter den fula fisken och väntar på kroken...



Här har Malva, My och Minna lite mys i hammocken innan hemfärden!

Trevlig helg på er!!!

Busy week...

Efter jobb och flängande hela veckan har jag inte haft ork eller tid att uppdatera vad som händer! Jag har haft ärenden efter jobbet varje dag.

Malva fyllde 4 år igår!!! Stora tjejen! Hon fick så mkt fina grejor; Barbiehus, Polly grejor, block, pennor, tatueringar, vattenballonger, hockeymål & klubbor, hoppboll, pengar, barbieservis, två finfina klänningar...Hon var överlycklig! Så det var "vuxenkalas" igår och på lördag är det dags för barnkalas:)



 



Allt småplock till Pollydockorna är ihopsamlat i en låda...Denna tyckte Mallan om jättemkt!

GRATTIS min stora & underbar tjej!! PUSS från mamma...


RSS 2.0