Härliga helg!!

Tjinixen!

Under helgen har jag inte kunnat uppdatera bloggen, för datorn har bara krånglat! Men idag verkar det fungera:)

Jag & barnen har varit på stranden både lördag och söndag. I lördags blåste det ganska rejält där, men i söndags var det UNDERBART väder!! Barnen badade och lekte, fikade, så det var en härlig dag!! Vi avslutade dagen med att åka upp till Tony & Lina och badade i deras pool. Det var lite kallt...men Malva "simmade" på. Dom var helt slut och somnade så gott!

Vi hörs!
P.S Sista veckan & jobba...

Trolldegsmålning...

Hejsan!!

Puh... idag känns det att det är fredag! Jag är trött som bara den! Men ikväll när vi hade ätit middag, så ville Malva måla med vattenfärger. Vi kom på att vi hade gjort gubbar av trolldeg för länge sen. Så dom åkte fram, sen målades det som bara den!





Ja, ni ser ju med viken oerhörd koncentration dom målar...

Vi hoppas på fint väder imorgon (vilken gör inte det...). Jag & Malva har planerat vad vi ska ha med oss till stranden. Listan kan göras oändligt lång. Malva vill ha allt möjligt med sig...så nu hoppas jag att vädret blir ok! Jag har förresten inhandlat en ny bikini!



Och ett par skor idag!! Skorna kostade 99:-!!! Ett riktigt fynd:) Me like...





Nej nu ska jag hoppa i säng & kolla på tv!
Tjingbaling!

Cykeltur & NY tvättmaskin...de e lycka de!!!

Idag har jag haft läsdag. Har en bokhög, som jag skulle vilja hinna & läsa innan semestern börjar. Idag var det ju lite lyxigt för jag kunde ju sitta ute & läsa:) Underbart!

Sen har jag varit & köpt en ny tvättmaskin! Vår har krånglat länge, så nu fick det vara nog! Jag körde in & dom hjälpte mig & lasta in den i bilen. Eftersom Macke inte är hemma, så kom Tony & Johan och hjälpte mig & sätta den på plats! Tackar , tackar!! Så nu tvättar jag för fullt!!

Efter dagis idag ville Malva cykla en runda. Hon fick upp farten ordentligt, men får nog öva lite på & bromsa. Hon tror det räcker & sätta ner fötterna...lite farligt. Men det är ju så att ska Malva göra något, så vill Tuva också. Vi har ingen cykel till henne, så hon fick ju prova & sitta på Malvas. Hon vet vad hon vill den lilla rackaren!



Hon började med & sätta på sig cykelhjälmen...alldeles själv....



Sedan var det ju det här med att komma upp också...hon ger sig inte...



Sen inser hon att det kanske inte är så dumt med trehjulingen ändå...

Kramelikram!

Midsommarfirande i Lörby Skog!!

Igår åkte vi till Anna & Peppe på eftermiddagen. Vi dansade runt midsommarstången, gick tipspromenad, barnen lekte & lekte & lekte, åt god mat... Alltid lika kul!

Lite bilder från igår...ett måste:)



Mina nya brillor!





All den goda maten!!



Tuva gör Lörby osäker med sin körning! Nyklippt & söt som socker!





Dans dans dans....



Hoppborg!!!



En bild som min kompis Jana tog "till majsans blogg så klart"....


19 juni 2004!!

Ja, då gifte vi oss! Vilken dag det var! Idag har min kära make fått biljetter till Ugglas revy & e liten bok om varför han är mannen i mitt liv:) Jag fick mina glasögon betalda! Han hade varit inne och betalat glasögonen och lagt ett fint kort till mig i disken. Jag blev helt paff!

Bilder från bröllopet!!!













Dettt är min absoluta favoritbild från bröllopet! Den har min vän Katta tagit;)











Som ni förstår har jag många hundratals bilder...men jag får väl hejda mig här...hahaha!

TREVLIG MIDSOMMAR!!

Garderobsrensning!!!

Idag försov jag mig...usch vilket sätt & vakna på. Jag skulle på utvecklingssamtal på dagis kl 7. Men jag lyckades vara där kl 7.30... Sen var det ingen diesel på bilen... Ingen bra start med andra ord!

På jobbet gick det bra. Jag har varit nere på F-2 och gallrat böcker på förmiddagen. Dom har som ett litet bibliotek där nere. Sen ska dom få renoverat & ville bli av med böcker. Det var så mycket gammalt där. Har en känsla av att det blir ännu mer & gallra efter renoveringen när allt ska upp igen...

Ikväll fick jag för mig & rensa min garderob. Mycket var uttvättat som jag har haft när jag har varit hemma med barnen. Så jag kastade två kassar med kläder. Precis när jag höll på som värst kom Sara & Emma med en liten present. Jag fick ett nytt linne med spets upptill!! Det passade & va precis vad jag behövde. I ett par gamla jeans låg det 600:- i ena fickan!!! Härligt!



Nu ikväll har Macke färgat håret på mig!! Vi får väl se hur det blir...Jag sitter & väntar på att det ska bli tid & skölja ur färgen!

Imorgon är det vår 5-åriga bröllopsdag!

Tjingeling!

Kort resumé...

Jag har varit fullt upptagen...igen. Det är ju så när det är avslutningsveckor. Vi var i kyrkan i fredags, så nu har alla barnen sommarlov! Men jag jobbar i tre veckor till (semestern börjar v. 28).

I helgen var jag & Macke hos Lisa som är färdig undersköterska! GRATTIS!!! Vi grillade och det bjöds på goda tillbehör! Naturligtvis goda ostar, oliver & fetaost:) hihi...TACK för en trevlig kväll! Det var bara synd att vi inte kunde stanna längre. Då hade kanske jag också gått i gång på Sing Star...hahaha...

I söndags var vi med Sara, Emma, mamma, Staffan vid Långasjön och gick och gick... Till slut hamnade vi i Södra Hoka. "Mamma mamma nu har vi ju gått i flera timmar, sa Malva, jag är trött i benen"....

Här är några bilder från Saras blogg
http://fabulousprincess.blogg.se/







Igår avtackade vi en på jobbet som går i pension nu till sommaren. Och på kvällen avnjöts en god middag på Kvarnen! Glada upptåg och en härlig stämning:) Så idag har jag fått sovmorgon:)

KRAMAR!!!!

Prima Ballerina!!

Malva har fått ballerinakläder:) Så klart skulle hon ha dom på dagis idag. Ni ser ju va fin hon är!!





Det här med rockfestivalen lever kvar...en rockarballerina!!

Efter skolavslutningen med jobbet, så drog jag en repa ner till stan (Kristianstad). Det var ju REA överallt!! Och dom som känner mig vet att jag ÄLSKAR REA!!! hihihi...

Jag fyndade ett lopardmönstrat linne för 79:- och en klänning på H&M för 98:-! Japp, jag kör en "Sara-posering! framför spegeln...haha...så ni får se! Va tycks?! 



Annars har min make gjort god middag nu ikväll: baconlindade biffar, klyftpotatis, vitlöksbröd, sallad. Mums! Malva har varit och gjort sin 4-årskontroll också idag. Det gick jättebra. Hon hörde och såg bra!

Jag är GLAD att denna veckan är över nu. Det har varit fullspäckat schema. Det är därför jag inte har bloggat heller. Knappt varit hemma känns det som. Snart semester...

TREVLIG HELG!!

Rock, Hip hop & disco...

Japp, på rockfestivalen körde vi verkligen blandad musik framåt kvällningen... Det finns bildbevis på detta...




Nu e de över...

Ja, rockfestivalen alltså! Igår hade vi en supermysig dag! Fint väder, uppe & gick på området och åte lite mat på dagen. På eftermiddagen kom Sara, Emma, mamma & Migan. Vi har ju som tradition varje rockfestival att Sara, Emma och deras kompisar Jenny, Tina & Petra kommer. Sen grillar vi, dricker bira & har spelar musik! Så igår kväll dansade vi loss på altanen...hrm...

Bilder bilder i massor!!



Macke åkte på & grilla all filé som Petra hade med sig!! TRE tråg på 8 personer!! Men gott var de:)



Glada gänget öppnar första biran (utom Jenny då som började på sin flarra istället...fattar inte att den var TOM när dom skulle gå...)!



Tina stylad & klar för festivalen!



Tony & Lina kom förbi. Emma bär på Liam.



Emma fick ett ryck & ville klättra upp på lekstugetaket (som hon gjorde när hon va liten...). Bara de att Malva också ville upp....bus bus bus....





Nu längtar vi redan till nästa år!!!

ROCKIS!!!

Idag kom Macke hem kl 19 och skulle vara hemma till 21. Då passade jag på & ut och gå en runda. Gus, så mycket folk det är i lilla Norje! Det står bilar precis överallt, folk sitter & grillar vid sina bilar, Jag var upp och hämtade mitt band, så jag kommer in imorgon:) Det ska bli kul!!



Någon som är lite avis?...hehe....

SWEDEN ROCK FESTIVAL!!

Nu har det dragit igång här i Norje!! Det spelas för fullt nere på Rockfestivalen & lilla byn har invaderats av "rockare" som Malva säger!

Så som ni förstår har jag fullt upp, eftersom Macke jobbar på festivalen. Jag jobbar, hämtar barnen, fram med middag, badar barnen, leker, plockar i ordning, vattnar osv. SÅ jag är ganska trött när kvällen kommer...

Vi kanske syns på festivalen? I år väntas 33 000!!!! Inte klokt, men kul brukar det vara:)

Tjingeling!


RSS 2.0