Familjen Sjukling!!

Ja, vi är fortfarande dåliga. Så trist så vi håller på & dö av tristess!! Man längtar bara efter att det ska bli kväll, så man får gå & lägga sig. Malva är fortfarande dålig (feber, hosta, kräker), Macke e kass (har kräkt o ont överallt), Tuva har feber & jag mår fortfarande inte bra. Det är som Macke säger att det riktigt "suger" i magen, man vill äta men kan inte.

Idag gjorde jag i alla fall lite middag (som vi åt på små assietter...haha...ingen kunde äta mer). Det blev pengasiusfilé med en stuvning över gjord på grädde, vatten, fiskbuljong, smör, vetemjöl och persilja. Till det hade vi ris. Supergott.

I förmiddags var flickorna rätt ok, så vi trädde pärlor till halsband. Malva har fått dom av mostrarna för länge sen. Det är godispärlor. Tuva upptäckte det när vi nästan var klara som tur var. Fina blev dom som ni kan se på korten:) Och förresten tack till Sara & Emma som kommer med småsaker då & då till barnen! Det finns alltid ngt kul & plocka fram!! Sen fick Malva en barbiefilm som mostrarna köpt i Ullared för längesen, men som jag stoppat undan. Det är bra & ha ngt & plocka fram när det är tråkigt. 

Hoppas alla ni där ute är friska & krya!!! 








Kommentarer
Postat av: Anonym

Stackars familjen Nilsson!! Å mormors småungar!! Kommer snart och pussar er!!

2009-01-28 @ 17:40:53
Postat av: sara

Titta Tuvas små tillrar! :)

Kul att de kommer till användning! Va sjuk Mallan ser ut..stackarna.

2009-01-28 @ 21:55:28
URL: http://fabulousprincess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0